Mi a STATELIT ?

Szolgáltatások

Felhasználási feltételek

Gyakori kérdések

Adatvédelem és cookie

Kapcsolat

- Milyen adatokat mér a StatElit ?

Részletes leírás az információs oldalon. Ha működés közben szeretné megtekinteni, kattintson a StatElit honlapjának statisztikájára.

- Szeretném, hogy a honlapomat is a StatElit mérné.
Hogyan jelentkezhetek?

Regisztrálja honlapját itt, de előtte nézze át a csomagok összehasonlító táblázatát.

- Lehet-e fájl-letöltéseket mérni a StatElit-es számlálóval ?

Igen. Kapcsolja be a honlap beállításánál a Linkre kattintások gyűjtése opciót. A statisztikai oldalon a Linkek menüben láthatja a kattintásokat.

- Miért nem számolja az előzményeket ?

Az előzmények (és ezzel együtt a keresők és a keresett szavak) olyan honlapoknál nem működik, amelyek keretes rendszerűek és az aloldalak a keretes oldalt automatikusan betöltik. Ilyennel főleg az ingyenes tárhelyeken elhelyezett honlapoknál találkozhatunk, ahol a keretes rendszerben töltődik be a hirdetés, de a hirdetés megjelenítéséhez szükséges az automatikus átirányítás. Pl.: freeweb.hu.

Az alkalmazott átirányítás miatt az érintett oldal egyszer töltődik le (még az átirányítás előtt), de a böngésző kétszer jeleníti azt meg: egyszer az átirányítás előtt, még keret és hirdetés nélkül, egyszer pedig utána, már hirdetéssel, keretes rendszerben. Az első megjelenítés alkalmával a számláló nem töltődik le, az csak a második megjelenítéskor jelenik meg, de ekkor előzményként már nem az eredeti előzményt (pl.: a kereső webcímét) továbbítja a statisztikai rendszer központjához, hanem a saját weboldalának címét (az első megjelenítés címét).

A problémát úgy lehet kiküszöbölni, hogy olyan tárhelyszolgáltatót választunk, amely nem használ keretes rendszert. Pl.: egyáltalán nem vagy felbukkanó ablakban jeleníti meg hirdetést.